Nordic Naturals- ravintolisistä ja lyhyesti acai- marjasta

Tulin erityisen hyvälle tuulelle, kun tutustuin tänään Nordic Naturalsin ravintolisiin. Yritys on siitä tunnettu, että se on tuonut laajemmin markkinoille laadukkaat kalaöljytuotteet ja se on tänäkin päivänä maailman ykkönen puhtaiden omega-3 kalaöljyjen valmistaja. Kyllä voin olla niin ylpeä naapurimaastamme, Norjasta. Yrityksen tuotteet ovat tietenkin varustettu non-gmo verified tunnuksella sekä myös Friend Of The Sea sertifioinnilla.

Löydät Nordic Naturalsin omega-3- tuotteet iherbistä alla olevan linkin kautta, aina edulliseen hintaan;



Varteenotettava on myös tämä vegaaninen d3- vitamiini kyseiseltä valmistajalta



Tässä kohtaa on myös hyvä mainita Acai- marjasta. Acai- marja on Amazonin supermarja, joka korkean ravintoarvonsa vuoksi ollut tärkeä osa brasilian intiaanien ruokavaliota. Se sisältää mm. kalsiumia, proteiinia,kuituja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä omega 6-9-rasvahappoja. Varteenotettava kalaöljyn täydentäjä siis. Löydät Acai- marjaa myös iherbistä vaikka pulverimuodossa ja luomulaatuisena. Tämä tuote on tällä hetkellä tarjouksessa;



MUISTA ENSITILAAJAN ALENNUS KOODILLA GPN777, JOPA 10 DOLLARIA YLI 40 DOLLARIN TILAUKSESTA. IHERBISSÄ ENSITILAAJAN ALENNUKSEN VOI SAADA VAIN KERRAN, MUTTA VOIT SILTIKIN NÄPPÄILLÄ GPN777 AINA TEHDESSÄSI TILAUKSIA. 

KIITOS!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Tyrnillä on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia